Перемикач режиму перегляду сайту
Збільшений розмір шрифту Великий розмір шрифту Нормальний розмір шрифту
Чорно-білий В сірих відтінках Синьо-голубий
Нормальний режим
0 800 305 007
безкоштовна гаряча лінія
приймальна комісія
+38-067-406-53-92
+38-097-739-54-85
відділ оргроботи
+38-067-503-64-52
+38-067-328-28-22
відділ обліку
+38-067-500-68-36
м. Київ, вул. Львівська, 23Google map
office@uu.ua
пн-пт 9.00-19.00 сб-нд 9.00-15.00
Група: Культурно-масова діяльність

Перше свято нового навчального року

3 вересня в Білоцерківському інституті економіки та управління Університету «Україна» відбулося відразу три свята - посвята в першокурсники, 20 річниця заснування навчального заклада та початок нового навчального року. Викладачі, студенти, батьки ... Відчувався дух єдиної великої інститутської родини. Навіть природа усміхалася ясним сонечком та налаттовувала на позитивний початок навчального року.

Своими враженнями про перевести першого свята в стінах БІЕУ поділився студент 1 курсу спеціальності «Право» Степанюк Богдан.

 

«Все було доволі спокійно. Коли прийшов час, мені довелось вийти з будинку і в тепли осінній ранок піти на зустріч із новими майбутніми друзями та, можливо, колегами.

Менее зстріли зеленые ворота, які привітно манили мене зайти у двір моєї нової альма-матер. Невеличка установа, яка раніше була дитячим садком, не мала вираженого вигляду, але була наповнена різними інститутськими цікавинками. Великі аудиторії, вузкі коридори давали знати, що це вже щось більш важности, більш значуще в моєму житті, ніж навчання у школі. Викладачі зі щирою посмішкою зустрічали нових студентів. А «першачки» в действии переживает боялись присвисти на стілець и спокійно спостерігати за останніми приготуваннями до свята.

Я не був таким сором'язливим, присів на пустий стілець і почав спорігати, як працівники інституту з посмішкою та масою позитивних емоцій зустрічаються зі своїми студентами.

Кілька хвилин я чекав, шукаючи щось у своєму телефоні, і от прийшов тот момент, коли мене покликали повторить від в першокурсників. Протерши темні туфлі, які я взагалі не люблю носити, швидким кроком обійшов усіх, відчуваючи на собі десятки поглядів. А пішов я у виховний відділ. Гордо крокуючи по коридорах інституту, я познаю миляю милостивую, з котрою я мав проголошувати на святиі якій, начеб-то, сподобався. Та це був лише момент. І через кілька секунд наші портфельи стояли в куточку виховного відділу, повного людей. Ми, хоч і першокурсники, а старались зарекомендуюти себе вже дорослими особистостями, на яких можна повністю покластися. Після кількох хвилин знайомства, розмов і сміху ми вийшли на пекуче сонце і вже там чекали на початок свята.

Хтось із організаторів свята звернувся до першокурсників и гостей по всему миру. Спостерігаючи за всім навколо, ми, першачки, морально готувалися до події, яка змінить наше подальше, в то же время, что и в студенческом витгого навчального закладу.

Заграла музика и десятки голів відірвалися від своїх гаджетів, які були на той час найріднішими для нас. Легка, спокійна мелодія дала старт, що нарешті все починається. Слова ведучих, в яких ішлося про наше майбутнє, про майбутню освіту і про наші кроки на студентській ниві, надихали всіх на урочистість такої події в нашому житті. Директор, щирий, статний, розумний керівник інституту, привітав студентів та вручив перший у нашому житті студентський документ, котрий буде протягом 4 років накопичувати наші оцінки-здобутки з фахових предметів. Вкладений у залікову книжку лист-звернення до кожного студента-першокурсника залишив теплий подих святковості. І ми, в минулому учні шкіл, нарешті стали СТУДЕНТАМИ БІЕУ.

І ось після кількох святкових промов мікрофон потрапив в руки моєї нової знайомої. Теплий голос, чітка інтонація, гарні слова та легка посмішка – так говорила моя нова знайома, промовляючи слова вітань від першокурсників. Вона їх розповіла неперевершено! Та ось мікрофон потрапив до моїх рук. Чекаючи від самого себе розумні слова, я почав городити нісенітницю і, зрозумівши, що забув далі текст промови, розгублено посміхнувся та почав згадувати все. Нарешті, згадавши останні слова, я зібрався їх вимовити, але тендітний голос чарівної пані, що стояла поруч зі мною, тихенько нагадав, що говорити далі, і я впевнено закінчив свій виступ. Отримавши ключ знань від студентів-старшокурсників, ми стали поруч зі своїми однокурсниками. Таким було моє перше знайомство з Євгенією, студенткою спеціальності «Психологія», та великою інститутською родиною викладачів і студентів.

Знову теплі слова вітань від викладачів та вручення відзнак від адміністрації інституту працівникам та студентам БІЕУ за якісну роботу в минулому навчальному році.

Під кінець, коли небо почало набиратись хмарами, нас запросили на першу пару і ми, заходячи в інститут, познайомилися з розміщенням аудиторій та кабінетів. Потім ми зайшли у свою аудиторію, сіли на нові місця, чекаючи початку… Початку нового і більш цікавого життя, початку нових знайомств, нових вражень та знань, які будуть закладені в наші голови…

І на закінчення можу лише додати: в перхого знайомства з моїм нов навчальним закладом, де буду здобувати вищу освіту, я отримав теплі враження, нові можливості та привід для моєї мами пишатися своїм сином, який через стільки всіляких перепетій нарешті зміг знайти себе, нових друзів , наставників-викладачів и нові емоції в студентського життя ».

Тож, з персим позитивними враженнями, нашій студенти-першокурсники! З Днем народження, з ювілеєм, наш інституте! З початком нового навчального року, викладачі, колеги та студенти! Нехай цей навчальний рік буде для всіх легким та продуктивним на знання, враження, емоції. Зі святом !!!

 

Виховний відділ


Підрозділ: Білоцерківський інститут економіки та управління

до списку новин