Перемикач режиму перегляду сайту
Збільшений розмір шрифту Великий розмір шрифту Нормальний розмір шрифту
Чорно-білий В сірих відтінках Синьо-голубий
Нормальний режим
0 800 305 007
безкоштовна гаряча лінія
приймальна комісія
+38-067-406-53-92
+38-097-739-54-85
відділ оргроботи
+38-067-503-64-52
+38-067-328-28-22
відділ обліку
+38-067-500-68-36
м. Київ, вул. Львівська, 23Google map
office@uu.ua
пн-пт 9.00-19.00 сб-нд 9.00-15.00
Група: Дозвілля

День відкритих дверей і великодні писанки

В останній день місяця, 31 березня, Університет "Україна" гостинно розчинив двері для старшокласників 9-11 класів Білоцерківської загальноосвітньої школи, Володарської санаторної загально-освітньої школи-інтернату, Лютежського центру інвалідів та інших численних гостей. Хто цікавився правилами прийому студентів до нашого навчального закладу, а хто після ознайомчої екскурсії по університету одразу пішов до Приймальної комісії подавати заяву про вступ, тим більше, що в День відкритих дверей дарується додаткова знижка 5%.

Зазвичай, за тиждень до Великодня Університет "Україна" радісно зустрічає майбутніх студентів, їх батьків, учителів і взагалі всіх бажаючих прийти до Університету. А традиція – це святе. На першому поверсі університету кипіла підготовка: розкладалися лотки з яйцями, фарби, пензлики, запалювалися парафінові свічі. На сусідніх столах – смачне печиво і чай. Коли всі гості розсілися у великій актовій залі, зустріч відкрив проректор з розвитку Володимир Миколайович Колосов та познайомив присутніх із Університетом, зазначивши при цьому, що наш Університет із усіх недержавних ВНЗ найбільший в Україні, більше 5 тис. студентів навчається лише в Києві, а взагалі по Україні, враховуючи філії Університету в інших містах, - 15 тис. На зустрічі були присутні Інна Олексіївна Семенюта, відповідальний секретар Приймальної комісії, Євген Вікторович Самойленко, директор Центру профорієнтації «Потенціал», Світлана Іванівна Смолянова, директор коледжу "Освіта", Віктор Володимирович Малишев, директор Інженерно-технологічного інституту, Григорій Іванович Батрак, заступник директора Інституту комп'ютерних технологій та інші представники Університету "Україна".

А в холі вирував майстер-клас Великоднього розфарбовування писанок! Студенти Університету "Україна" разом зі старшокласниками шкіл старанно розмальовували писанки всіма авторськими візерунками свята!

- А скільки ж закуплено було яєць для цієї нагоди? – запитую у студентки 3 курсу коледжу "Освіта", волонтера Надії Кривенко.

- Щось, здається, біля 300 штук, – посміхається студентка. – Все у нас сьогодні святкове – і усмішки, і великодні писанки, і запалені свічі! Таке запам'ятовується!

 

Лілія Золотоноша


Підрозділ: ВІДКРИТИЙ МІЖНАРОДНИЙ УНІВЕРСИТЕТ РОЗВИТКУ ЛЮДИНИ «УКРАЇНА»

до списку новин