Перемикач режиму перегляду сайту
Збільшений розмір шрифту Великий розмір шрифту Нормальний розмір шрифту
Чорно-білий В сірих відтінках Синьо-голубий
Нормальний режим
0 800 305 007
безкоштовна гаряча лінія
приймальна комісія
+38-067-406-53-92
+38-097-739-54-85
відділ оргроботи
+38-067-503-64-52
+38-067-328-28-22
відділ обліку
+38-067-500-68-36
м. Київ, вул. Львівська, 23Google map
office@uu.ua
пн-пт 9.00-19.00 сб-нд 9.00-15.00
Група: Культурно-масова діяльність

Університету "Україна" 20!

 

Відкритий міжнародний університет розвитку людини “Україна” відзначив ювілей. На свято з нагоди 20-річчя університету з’їхалися представники філій ЗВО із усієї України, студенти та викладачі.

Президент університету — Петро Таланчук — згадав історію створення університету і зазначив: за 20 років закладу вже є, чим пишатись.

“Ми пишаємося багатьма нашими випускниками, які успішно працюють практично в усіх сферах державного, суспільного і громадсько-політичного життя. Багато випускників нашого університету є членами Спілки письменників, а 28 осіб членами Спілки журналістів України. Так само ми можемо пишатись тим, що наші студенти і співробітники ставали неодноразово чемпіонами і призерами олімпійських, дефлімпійських і паралімпійських ігор, чемпіонами Європи та світу”, — зазначив президент.

Приємним сюрпризом для всіх присутніх також став візит представника Книги рекордів України, який нагородив університет відзнакою за рекордну кількість випускників з інвалідністю.

У цей святковий день Університет із його двадцятиріччям вітали і відомі творчі працівники – співачка, педагог, лауреат всеукраїнських та міжнародних конкурсів Тетяна Кисляк, українська бандуристка, співачка, Народна артистка України Світлана Мирвода, український майстер художнього слова Народний артист УРСР, Герой України Анатолій Паламаренко та інші відомі особистості.

Не залишив байдужим нікого із присутніх гімн Університету "Україна, який виконала один із авторів слів до нього директор Інституту філології та масових комунікацій Університету "Україна" Наталія Віталіївна Барна.

За високі трудові досягнення і професійну майстерність, добросовісне виконання службових обов’язків, значний особистий внесок у становлення та розвиток університету та з нагоди Двадцятиріччя заснування Університету "Україна" наказом президента університету працівникам Мелітопольського інституту екології та соціальних технологій та Мелітопольського коледжу Павленко С.С., Рябицькій Т.І., Савьолову А.Б., Сурядній Н.М., Фурсі В.О. присвоєно почесне звання ЗАСЛУЖЕНИЙ ПРАЦІВНИК УНІВЕРСИТЕТУ «УКРАЇНА».

Також з нагоди Дня заснування Університету "Україна" працівники Баханова С.В., Власюк Р.Б., Єрмоленко О.В., Сурядна Н.М. нагороджені почесними грамотами; працівники Казакова С.М., Пономаренко В.І., Строєва М.Й. нагороджені дипломами за багаторічну плідну працю, високу професійну майстерність.


Підрозділ: Мелітопольський інститут екології та соціальних технологій

до списку новин